Qlassics bv

Badmeubelen

U bent hier Home PortfolioBadmeubelen
 

Type 1.

Design badmeubel in de maat 120 cm. Het meubel heeft 2 soft-closing, zelfsluitende lades van het merk Blum met alu greep. Er is een keuze uit een dubbele wastafel van keramiek of mineraalmarmer. De onderkast is 120 x 46 cm. Te combineren met een spiegel met alu omlijsting, gezandstraald met tl-verlichting en alu omlijsting en gezandstraald met LED-verlichting en sensor. Uiteraard is dit meubel ook te verrijken met een mooie solide spiegelkast, hoge kolomkast of half hoge kolomkast in bijpassende kleur.

Meer afbeeldingen

 

Type 2.

Het meubel heeft 2 Blum soft-closing, zelfsluitende lades met ingevreesde alu greep en is 120. cm breed. De luxe onderkast is 120 x 46 cm. en kan voorzien worden van een dubbele wastafel van keramiek of van strak dun mineraalmarmer. Te combineren met diverse soorten luxe spiegels. Uiteraard is dit meubel ook te verrijken met een mooie solide spiegelkast, hoge kolomkast of half hoge kolomkast in bijpassende kleur.

Meer afbeeldingen

 

Type 3

Deze serie is uitgeleverd in de maten 60, 70, 80, 90 cm. voorzien met een mooie ingefreesde greep. Ze zijn alle voorzien van 2 luxe Blum soft-closing, zelfsluitende lades en er zijn vele combinatie mogelijkheden. Bij de onderkast is er keuze uit een robuuste keramische wastafel of een dunne, strakke mineraalmarmere wastafel. Verrijk dit meubel met een spiegel uit de collectie design spiegels of met een mooie “Double Face” spiegelkast, hoge kolomkast of half hoge kolomkast in bijpassende kleur.

Meer afbeeldingen

 

Type 4

Een 100 cm. meubel met een wastafel met twee kraangaten van keramiek of mineraalmarmer! Het meubel heeft 2 Blum soft-closing, zelfsluitende lades. Te verrijken met een uitgebreide collectie design spiegels en verlichting, solide luxe spiegelkast, hoge kolomkast of half hoge kolomkast.

Meer afbeeldingen

 

Type 5

Tussen alle uitvoeringen met soft-close lades, ook een meubel met soft-close, zelfsluitende deuren. Uitgevoerd met een robuuste keramische diepe wastafel. Dit maakt dit meubel uiterst functioneel en luxe door de gekozen materialen. Te combineren met diverse design spiegels, een mooie “Double Face” spiegelkast, hoge kolomkast of half hoge kolomkast etc.

Meer afbeeldingen

 

Type 6

Dit meubel is greeploos en hierdoor heeft het een rustige en exclusieve uitstraling. Door een stijlvolle inkeping in de bovenzijde van de lades zijn deze eenvoudig te openen. De keramische wastafel is ook voorzien van strakke lijnen die uitstekend bij dit meubel passen. Leverbaar in diverse kleuren en maten met Blum soft-closing, zelfsluitende lades. In combinatie met de vele combinatie mogelijkheden is dit echt een stijlvolle eyecatcher.

Meer afbeeldingen

 

Type 7

Het meubel heeft 2 Blum soft-closing, zelfsluitende lades met ingefreesde alu greep en is 100. cm breed. Er is een keuze uit een dubbele wastafel van keramiek of mineraalmarmer. Te combineren met een spiegel met alu omlijsting, gezandstraalde spiegel met tl-verlichting of met een spiegel met alu omlijsting, gezandstraald met LED-verlichting en sensor. Uiteraard is dit meubel ook te verrijken met een mooie luxe spiegelkast, hoge kolomkast of half hoge kolomkast in bijpassende kleur.

Meer afbeeldingen

 

Type 8

Steeds vaker wordt het fonteintje in het toilet vervangen door een toiletmeubel. Praktisch en stijlvol. Ook wij hebben deze in het programma in diverse kleuren. Het meubel is universeel en is uitgevoerd met Blum soft-closing scharnieren en alu greep. Kwalitatief mooie materialen en een simpel, maar stijlvolle uitvoering. Uit te breiden met een spiegellamp uit de collectie design verlichting.

Meer afbeeldingen