Qlassics bv

Kolomkasten

U bent hier Home PortfolioKolomkasten
 

Hoge kolomkast met inliggende greep.

De afgebeelde kolomkast heeft de afmeting: 160 x 33,5 x 32 cm. (hxbxd) en is voorzien van 1 hoge deur. Kleuren: hoogglans wit, antraciet en schots-eiken. Deze kolomkast is voorzien van een ingefreesde alu greep en is universeel (links of rechts draaiend / om te draaien). Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden zoals: andere maatvoering, dubbele deuren, kleuren etc.

Meer afbeeldingen

 

Half hoge kolomkast met inliggende greep.

Afmeting: 90 x 33,5 x 32 cm. (hxbxd) en is voorzien van 1 deur. Kleuren: hoogglans wit, antraciet en schots-eiken. Deze kolomkast is voorzien van een ingefreesde alu greep en is universeel.

 

Half hoge kolomkast met alu greep

Afmeting: 90 x 33,5 x 32 cm. (hxbxd) en is voorzien van 1 deur. Kleuren: zijdeglans wit, antraciet en schots-eiken. Deze kolomkast is voorzien van een alu greep en is universeel. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden zoals: diverse grepen, andere maatvoering, kleuren etc.

 

Hoge kolomkast met alu greep

Afmeting: 160 x 33,5 x 32 cm. (hxbxd) en is voorzien van 1 deur. Kleuren: zijdeglans wit, antraciet en schots-eiken. Deze kolomkast is voorzien van een alu greep en is universeel. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden !

 

Half hoge kolomkast greeploos

Deze kolomkast is voorzien van een subtiele inkeping aan de zijkant van de deur. Het resultaat is een stijlvolle greeploze kolomkast ! Afmeting: 90 x 33,5 x 32 cm. (hxbxd) en is voorzien van 1 deur. Kleuren: hoogglans wit, antraciet en schots-eiken. Hij is universeel en uiteraard kan deze kolomkast ook in andere maten en kleuren geproduceerd worden.

Meer afbeeldingen

 

Hoge kolomkast greeploos

Deze kolomkast is voorzien van een subtiele inkeping aan de zijkant van de deur. Het resultaat is een stijlvolle greeploze kolomkast ! Afmeting: 160 x 33,5 x 32 cm. (hxbxd) en is voorzien van 1 deur. Kleuren: hoogglans wit, antraciet en schots-eiken. Hij is universeel en uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden zoals: andere maatvoering, dubbele deuren, kleuren etc.

Meer afbeeldingen