Qlassics bv

Services

U bent hier Home Services

Het proces

Ontwerpen

Wij ontwerpen en bouwen design badmeubels tot in de fijne details. In elk stukje van het meubilair wordt rekening gehouden met de behoefte aan een efficiënt georganiseerde badkamer die individualiteit uitstraalt. Bij design badkamermeubelen is meestal de vorm belangrijker dan de functie. Dit is niet nodig ! Design badkamermeubelen kunnen zo ontworpen worden dat de functie ook in deze design meubelen goed aanwezig is. Eenvoud is veelal de kracht en door het toepassen van abstracte, niet alledaagse vormen of materialen, kunnen design badkamermeubelen al snel een geweldige eyecatcher in een badkamer zijn.

Produceren

Door een tal van ideeën bij elkaar te voegen komen er uiteindelijke 1 of 2 opties voor een ontwerp. Een tekeningen op maat ! Iedere boring zal doordacht in de tekening worden verwerkt, waarna er een proef meubel wordt geproduceerd. Vanaf dit prototype wordt het idee echt voelbaar en zichtbaar, hierdoor is er direct duidelijkheid. Moeten er nog aanpassingen gemaakt worden, past het wastafelblad goed of toch een andere greep. Door zelf te produceren is een aanpassing snel gemaakt. Door deze procedure is het hele proces en zijn alle onderdelen duidelijk in beeld gebracht. Hierdoor kunnen bij toekomstige leveringen eventuele onderdelen eenvoudig nageleverd worden.

Bezorging/ levertijd

Bij een nieuwe productie is het vooraf duidelijk in kaart te brengen wat het stappenplan is en het bijbehorende tijdsbestek. We moeten wel een onderscheid maken in soort producties, speciale opdrachten zijn uiteraard anders dan een vaste collectie of private label. Voor de vaste collectie of private label zal qua materiaal een basis aangelegd kunnen worden, waardoor snelle levertijden gewaarborgd zijn. Voor speciale opdrachten zal er in overleg gehandeld worden, echter is de levertijd en bezorging tot aan het gewenste adres niet afhankelijk van de capaciteit van productie, maar zal de duur van het proces deze tijdlijn bepalen.

 

Waarom Qlassics

  • Het bedrijf

    Qlassics is uitsluitend gericht op badkamermeubelen en is dan ook gespecialiseerd in dit vakmanschap. Van ontwerp tot levering ! Dit maakt ons flexibel en zijn er ondenkbaar veel mogelijkheden.
  • Communicatie

  • Missie

  • Visie