+31(0)418 63 81 64 | info@qlassics.nl

Wij ontwerpen en bouwen design badmeubelen tot in de fijne details. In elk stukje van het meubilair wordt rekening gehouden met de behoefte aan een efficiënt georganiseerde badkamer die individualiteit uitstraalt. Eenvoud is veelal de kracht en door het toepassen van mooie vormen en materialen, kunnen design badkamermeubelen al snel een geweldige functionele eyecatchers in een badkamer zijn.

Een badkamermeubel is een gecombineerd product van een onderkast in combinatie met een wastafel/waskom. Onderstaand meer informatie hierover. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden om deze basis aan te vullen. Zo is er ook een uitgebreid en bijpassend assortiment spiegelkasten, spiegels en kolomkasten.

Onderkast:

De basis van een badmeubel is de onderkast, hier zijn er al vele keuze mogelijkheden. Zo zijn er diverse kleuren en materialen beschikbaar en kunnen wij onderkasten met deuren of met laden (2, 3 of 4 laden) produceren. Zowel de deuren en laden zijn altijd soft-close. Wij maken standaard gebruik van soft-close, zelfsluitende “Blum” scharnieren en geleiders voor een zachte en geruisloze sluiting. Ook zijn er een tal van mogelijkheden qua grepen (inkeping/greeploos, ingevreesde greep, beugel, vierkanten greep, knoppen, etc.). Iedere combinatie heeft zijn eigen uitstraling en stijl. Soms zijn de verschillen minimaal, maar door kleuren en materialen te blijven afwisselen ontstaan er toch elke keer weer unieke en opvallende nieuwe creaties. Op deze manier breiden wij ons assortiment toch elke keer weer een beetje verder uit en komen ook altijd weer de mooiste Private Label collecties tot stand.

  • Diverse kleuren en materialen.
  • Uitgevoerd met deuren of laden (1, 2, 3 of 4 laden).
  • Uitgebreid assortiment grepen.
  • Private Label
Kleuren Sanicare badmeubelen

Wastafels:

Qlassics heeft meerdere inkoopkanalen voor design wastafels. Het grootste aanbod wastafels zijn keramische wastafels, maar ook zeker aan te bevelen zijn de mineraalmarmer wastafels. Zowel voor mineraalmarmer als keramiek geldt dat het uit een stuk gegoten is, bestand tegen vocht, slijtvast in gebruik, geringe verkleuring, makkelijk te onderhouden en hygiënisch is. Voordelen van een keramische wastafel zijn dat het een zeer hard krasbestendig materiaal is en goed bestand is tegen zuren en chemische middelen. Als deze wastafel beschadigd, zal er een stukje glazuur afbreken. Een mineraalmarmer wastafel wordt gegoten en is dan ook verkrijgbaar met strakke hoeken en/of mooie rondingen, echte design wastafels! Gegoten marmer voelt warmer aan, wat als comfortabel ervaren wordt. Bij eventuele beschadigingen aan deze wastafel, zullen er krassen ontstaan, welke verwijderd kunnen worden door middel van polijsten. ConclusieBeide materialen doen niet voor elkaar onder! Een wastafel is in de badkamer vaak dé eyecatcher. Dus naast het materiaal is ook het design, model of de uitvoering belangrijk. Zo zijn er prachtige dunne opbouwwastafels met 1 of twee wasbakken, vrij hangende robuuste wastafels, waskommen, etc. Ook kunnen de details net het verschil maken, denk aan wastafels met een strakke vierkanten bak of met een mooie ronding. Hoe de afwatering loopt in een wasbak of dat de wastafel een subtiele waterkering heeft langs de randen. Er is dus enorm veel keuze, daarom hebben we binnen het huidige Qlassics assortiment het ook mogelijk gemaakt om de meeste wastafels en onderkasten onderling uit te kunnen wisselen.

  • Keramiek of mineraalmarmer.
  • Opbouw, vrij hangend, waskommen, etc.
  • Details maken het verschil!

Close Menu