+31(0)418 63 81 64 | info@qlassics.nl

SERVICES

Bezorging

Bij een nieuwe productie is het vooraf duidelijk in kaart te brengen wat het stappenplan zal zijn en het bijbehorende tijdsbestek. Speciale opdrachten zijn uiteraard anders dan een vaste collectie of private label. Voor de vaste collectie of private label zal qua materiaal een basis aangelegd kunnen worden, waardoor snelle levertijden gewaarborgd zijn. Voor speciale opdrachten zal er in overleg gehandeld worden, echter is de levertijd en bezorging tot aan het gewenste adres niet afhankelijk van de capaciteit van productie, maar zal de duur van het proces deze tijdlijn bepalen.

Produceren

Door een tal van ideeën bij elkaar te voegen komen er uiteindelijke 1 of 2 opties voor een ontwerp. Een tekeningen op maat! Iedere boring zal doordacht in de tekening worden verwerkt, waarna er een proef meubel wordt geproduceerd. Door zelf te produceren is een aanpassing snel gemaakt. Door deze procedure is het hele proces en zijn alle onderdelen duidelijk in beeld gebracht. Hierdoor kunnen bij toekomstige leveringen eventuele onderdelen eenvoudig nageleverd worden.

Ontwerpen

Wij ontwerpen en bouwen design badmeubels tot in de fijne details. In elk stukje van het meubilair wordt rekening gehouden met de behoefte aan een efficiënt georganiseerde badkamer die individualiteit uitstraalt. Bij design badkamermeubelen is meestal de vorm belangrijker dan de functie. Dit is niet nodig, het kan beide! Eenvoud is veelal de kracht en door het toepassen van mooie vormen en materialen, kunnen design badkamermeubelen al snel een geweldige functionele eyecatchers in een badkamer zijn.
Close Menu