+31(0)418 63 81 64 | info@qlassics.nl

Qlassics heeft een samenwerkingsverband met Q-mirrors. Wij combineren al onze productielijnen met spiegels van Q-mirrors. Q-mirrors is gespecialiseerd in design spiegels & badkamerspiegels op maat, spiegels met kwaliteit led-verlichting, spiegelverwarming en zandstralen.

Wij bieden spiegels met en zonder omlijsting aan. De spiegels met omlijsting worden geleverd met een luxe aluminium profiel met demping. Aluminium is een hoogwaardig metaal en licht in gewicht. Vanwege de blanke glans en corrosiebestendigheid vraagt het weinig onderhoud en is het een perfect materiaal voor de afwerking van spiegels. Beschikbaar in de kleuren alu, chroom en mat zwart. Spiegels zonder omlijsting zijn PP-geslepen. Bij deze bewerking worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat.

Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk. Met “Ambiance” verlichting, 1 of 2 banen gezandstraald, etc. Spiegels met verlichting worden voorzien van een unit(s) met kwaliteit led-verlichting IP65 “warm white” (3000K) of “cool white” (6000K) leds. De leds zijn aan de onderzijde van de spiegel aan/uit te schakelen met een handsensor, als wel te dimmen! Hier is dus slechts een handbeweging voor nodig!

Spiegelverwarmingen zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Luxe en kwalitatief mooie elementen, welke een grote toegevoegde waarde hebben. Spiegelverwarming verhindert de vorming van condensatie van waterdamp op de voorzijde van de spiegel. Het is een verwarmde elektrische weerstand, welke tegen de rugzijde van de spiegel wordt verlijmd en de temperatuur van het glas in enkele minuten zal doen stijgen. De elementen zijn veilig en voor gebruik in vochtige ruimtes. Ze voldoen aan de CE richtlijnen en de Europese Norm EN60335-1/EN60335-2-96. Klasse II IPX4.

Het aanbod van Q-mirrors is standaard al zeer uitgebreid, maar ook speciale verzoeken of spiegels op maat zijn geen probleem. Er is dus heel veel mogelijk!

  • Met omlijsting of PP-geslepen
  • Op maat
  • Met kwaliteit LED-verlichting
Close Menu